El. paštas
Gabrielė R.

Gabrielė R.

Vilnius21 m.5 m. patirtisnuo 5 € už val.

Laba diena!
Esu 19 metų mergina, turinti daug įvairios patirties dirbant su vaikais ir su dideliu atsakingumu galėčiau tapti Jūsų vaiko ar vaikų aukle - drauge:)

Mano patirtis:
1. Šeimoje buvau pirmagymė, taigi broliu bei pusseserėmis nuo pat vaikystės turėjau padėti rūpintis aš, tai padėjo man išsiugdyti atsakomybės jausmą kuris išliko iki pat šių dienų.
2. Nuo 12 - 13 metų ėmiau viena prižiūrėti 3-5 metų vaikučius gimusius mūsų šeimoje, štai taip buvo uždirbti mano pirmieji pinigai ir supratusi, jog auklės pareigos man puikiai tinka ir patinka ėmiau ieškoti ir kitų šeimų, kurioms reikėtų auklės pagalbos.
3. Nuo 16 metų ėmiau prižiūrėti vaikus savo kaiminystėje. Čia gavau įvairios patirties dirbant su vaikais 2-4 metų amžiaus bei vyresniais. Vyresniems vaikams padėdavau atlikti namų darbus bei užpildyti spragas kilusias pamokų metu. Baigiau viena iš pažangiausių mokyklų Lietuvoje - "Klaipėdos "Ąžuolyno" gimnaziją", taigi padėdi su pamokų ruoša nebūtų jokio vargo, nesvarbu kokio amžiaus vaikas bebūtų.
4. Būdama 17 metų įsidarbinau "Linksmame lagamine". Čia aš buvau atsakinga už vaikų gimtadienio švenčių pravedimą. Teko susidurti ir su labai mažais vaikais (1-2m.), kuriuos labai sunku sudominti, tačiau vis rasdavau būdų kaip tai padaryti. Taip pat teko dirbti ir su vyresniais(3-7m.). Darbe išmokau kaip kalbėtis su vaikais, palaikyti jų dėmėsį, kas kartais būdavo ypač sunku dėl didelio kiekio vaikų, o aš būdavau tik viena. Tačiau čia įgyjau savybių, kurios aklės darbe praverčia puikiai.

Ką galiu pasiūlyti būdama auklė:
1. Gaminti.
2. Pasivaiksčiojimus su vaiku(-ais) lauke.
3. Galiu sutvarkyti namus.
4. Galiu sugalvoti kaip įdomiau užimti Jūsų vaikus, ar tai būtų piešimas, balionų lankstymas į gyvunėlių formas, dėliones ar kiti Jūsų mėgstami vaiko užsiėmimai.
5. Pagalbą su pamokomis.
6. Gyvūnų priežiūrą.
7. Atvykimą į bet kurį Vilniaus rajoną.

Kadangi daug metų vaikystėje pati turėjau auklytę, žinau kokią didelę įtaką augančiam vaikučiui ji turi, taigi ją išsirinkti reikia ypač atsakingai, todėl lauksiu Jūsų žinučių su klausimais.

Geros dienos! :)

Telefonas: rodomas tik nariams

FacebookInstagram

0 rekomenduoja
Darbas

Laikas: pagal užsakymą

Atlygis: nuo 5 € už val.

Au pair: nedomina

Patirtis: 5 m.

Auklės darbas
  • Galiu dirbti savo namuose

  • Galiu dirbti su neįgaliaisiais

  • Galiu dirbti su gyvūnais

  • Galiu kartu išeiti į lauką

  • Galiu apsipirkti

  • Galiu gaminti

  • Galiu tvarkyti namus

  • Turiu vairuotojo pažymėjimą

  • Turiu automobilį

  • Neturiu žalingų įpročių

 

Dirbčiau su

  1. Kūdikiais, 0-1 metų

  2. Mažyliais, 2-3 metų

  3. Darželinukais, 4-6 metų

  4. Pradinukais, 7-11 metų

  5. Paaugliais, 12-18 metų

Išsilavinimas

Vidurinis

Kursai: pirmos pagalbos kursai