El. paštas
Dalia P.

Dalia P.

Klaipėda52 m.6 m. patirtis800-1500 € už mėn.

Jūsų vaikelis [ir netgi ne vienas, kartu ir broliukas ar sesutė] bus tikrai laimingas leisdamas laiką su manimi. Man vaikas pirmiausia turi JAUSTIS LAIMINGAS, SAUGUS, MYLIMAS, daug juoktis, žaisti, lavintis tiek fiziškai, tiek intelektualiai ir emociškai. Ir tai NĖRA tušti žodžiai..

Nuo studijų metų "pastebėdavau" savyje [ir dažnai girdžiu iš aplinkinių] jog man labai lengva ir smagu bendrauti su vaikais, ypač ikimokyklinukais ar pradinukais, juos padrąsinti, pralinksminti ar nuraminti. Žinau kad tikrai galiu tam augančiam vaikeliui duoti rūpestingą priežiūrą [tinkamą maitinimą ir dienos režimą], intelektualų lavinimą, ypač - aktyvų supančio pasaulio, kasdienos dalykų, gamtos pažinimą; empatijos, gerumo, atjautos, jautraus požiūrio į gamtą, gyvūnus, silpnesniuosius, visų gerųjų žmogaus savybių ugdymą.
Mielai padėsiu Jūsų vaikams įvairiapusiškai, NEPRIMITYVIAI pažinti supantį pasaulį - tiek per knygą, žaidimą, kūrybiškumo skatinimą, aktyvią fizinę veiklą, pasivaikščiojimus gamtoje, atidų dėmesį bei prasmingus POKALBIUS [kurių dažnai taip trūksta augančiam vaikui, kad taptų asmenybe] - Jūsų mažasis/mažieji tikrai bus sudominti ir užimti - ir NE formaliai bet labai nuoširdžiai.
Pati labai mėgstu skaityti geras knygas, įdomius, prasmingai gyvenančius ir mąstančius žmones, laikausi sveikos ["lėtos"] gyvensenos ir mitybos, domiuosi kalbomis, mėgstu rankdarbius, megzti, nerti, piešti, mielai pamokyčiau vaikus skaityti, rašyti, pamilti knygas. Galėčiau net ir anglų kalbos pamokyti, įvesti į kalbos ar rankdarbių pradmenis. Taip pat labai myliu gyvūnus, ypač šunis, paukštelius - augintiniu Jūsų namuose būtų taip pat pasirūpinta ).
Norėčiau kad vaikelio [ar netgi dviejų/kelių broliukų/sesučių] šeima būtų panašių pažiūrų, joje būtų vertinamas darnus, geranoriškas tarpusavio bendravimas.
Ir Jūsų vaikai kasdien galės patirti džiaugsmus to vaikiško gyvenimo, iš kurio taip greit išaugama, ir malonumą BŪTI VAIKAIS kuo ilgiau šiame "užsiėmusiame" nuolat skubančiame, "rimtame" suaugusiųjų pasaulyje.

Telefonas: rodomas tik nariams

FacebookInstagram

0 rekomenduoja
Darbas

Laikas: pagal užsakymą (galiu pradėti skubiai)

Atlygis: 800-1500 € už mėn.

Au pair: domina

Patirtis: 6 m.

Auklės darbas
  • Galiu dirbti savo namuose

  • Galiu dirbti su neįgaliaisiais

  • Galiu dirbti su gyvūnais

  • Galiu kartu išeiti į lauką

  • Galiu apsipirkti

  • Galiu gaminti

  • Galiu tvarkyti namus

  • Turiu vairuotojo pažymėjimą

  • Turiu automobilį

  • Neturiu žalingų įpročių

 

Dirbčiau su

  1. Kūdikiais, 0-1 metų

  2. Mažyliais, 2-3 metų

  3. Darželinukais, 4-6 metų

  4. Pradinukais, 7-11 metų

  5. Paaugliais, 12-18 metų

 

Ne daugiau kaip 3 vaikai

Išsilavinimas

Aukštasis universitetinis

Įstaiga: VU, 1994

Specialybė: humanitarines studijos

Kalbos: Vokiečių, Anglų, Italų, Lietuvių, Rusų