Email
ПарольЗабыли?
Vitalija S.

Vitalija S. ищет зооняню

Fabijoniškės, Vilnius
  • СохранитьСохранено

Auginame dvi katytes: viena yresnio amžiaus (apie 10-12 metų), kita jaunutė (1,5metų).
Vyresnioji yra ramaus būdo, baili, su nepažįstamais žmonėmis nepalaiko kontakto, slepiasi, neprisileidžia. Valgo žalią kiaulieną, riešutus, keptą vištieną, varškę, lašišą ir kt. maisto produktus.
Jaunesnioji yra labai meili, mėgsta būti ant rankų, bendrauja ir su nepažįstamais. Mėgsta labai žaisti, būti kompanijoje. Valgo kačių šlapią ir sausą ėdalą.
Ko reikalautume iš auklės: Kartais išvykstame nuo penktadienio vakaro iki sekmadienio vakaro auklės, kurį šeštadienį dieną ir sekmadienio rytą galėtų ateiti pas katytes, į jų namus. Reikėtų pakeisti vandenį, jaunesniajai duoti maistelio (šlapio pusę pakelio) ir pažiūrėti ar pilnas bliudelis sauso ėdalo. Su vyresniaja sunkiau (Ji Jums atėjusi gali būti pasislėpusi), tai tereikėtų sudėti jau iš anksto paruoštą maistą (būtų šaldytuve suviniotas į foliją). Be to, pažiūrėti ar kačių tuolete nėra ekskrementų, kuriuos reikėtų išmesti į tuoletą. Aišku, kad bent šiek tiek paglostytumėte ir paniurkytumėte kates, parodytumėte Joms dėmesio. Paliktume saldainių ar sausainių Jums ir skanios arbatos ar kavos (yra prisijungimas prie Netflix).
P.s. lauktume, kad atsiųstumėte jų nuotraukas.

Телефон: показывается лишь зарегистрированным пользователям

FacebookInstagram

Работа

Время: По договоренности

Возраст: 18-99 лет

Уход за домашними питомцами

Домашние питомцы

  1. Собаки (1)

  2. Коты

  3. Птицы

  4. Грызуны

  5. Рептилии

Образование

Языки: Литовский