Email
ПарольЗабыли?
Simona L.

Simona L.

Vilnius18 лет4 лет опыта8-10 € за час

ANGLŲ K., MATEMATIKA ir LIETUVIŲ K. ( 1-10 ( įskaitant PUPP) klasė + 11 klasės kursas ( VBE samprotavimo rašinys ir VBE matematikos programa, išskyrus išvestines ir integralus)

Sveiki ! Esu būsima dvyliktokė Vilniaus licėjuje. Galėčiau padėti 1-9 klasių moksleiviams patobulinti matematikos( iš PUPP gavau 10), lietuvių ( iš PUPP gavau 10 )bei anglų kalbos( šiuo metu mokausi pagal B2 ir C1 lygio vadovėlius) žinias.
Esant poreikiui galėčiau padėti pakartoti 11 klasės matematikos ir lietuvių kalbos kursą ( 15 autorių nuo M.Mažvydo iki V.Krėvės). Galiu išmokyti gerai rašyti samprotavimo rašinius ( mokykloje rašytų rašinių vidurkis- 97/100 taškų), patarti kaip surinkti kuo daugiau taškų( ypatinga rašinio struktūra, papildomi kontekstai, rėmimasis privalomo autoriaus kontekstu, sąsajos ir t.t ). Manau, jog neretai mokiniai praranda pakankamai daug taškų nežinodami, kad juos surinkti nėra labai sunku. Manau, jog parašyti gerą rašinį galima išmokti ir tikrai nebūtina būti ,,genijumi", kuris žino viską ir labai daug skaito. Visas man žinomas rašinio rašymo gudrybes, konspektus ir netgi ,,šabloną", pagal kurį galima visada rašyti rašinį, taip pat galėtumėm aptarti pamokų metu. 11 klasės matematikos kursą galime pakartoti įvairiai: sprendžiant VBE užduotis, ,,nuo nulio" mokantis egzamino programoje nurodytas temas( teorija+ pavyzdinių uždavinių sprendimas) ar kaip nors kitaip. Matematika- tai misija įmanoma:))))
Kitais metais būsių jau dvyliktokė Vilniaus licėjuje, o šiuos metus baigiau aukščiausiais įvertinimais. Dar aštuntoje klasėje pradėjau padėti bendraklasiams atlikti nesuprantamas užduotis ar lengvai suprasti sudėtingus dalykus, savanoriavau organizacijoje ,,Kartu tikrai galime”. Esu dirbusi su įvairaus amžiaus vaikais ( 3, 5, 9, 10, 11 klasės moksleiviais ) Galiu mokyti nuotoliniu būdu( per Zoom/Teams ar kitą programą) arba jūsų pasirinktoje vietoje. Nuotolinio mokymosi valandos ( 60 min) kaina 8 Eur. Mokantis gyvai kaina už valandą būtų 10 Eur ( atvykčiau į sutartą vietą).
KONTAKTAI : plius trys septyni nulis šeši devyni penki trys du vienas penki devyni / similar.simonagmail.com

Телефон: показывается лишь зарегистрированным пользователям

FacebookInstagram

1 рекомендаций
Работа

Время: По договоренности (могу приступить немедленно)

Зарплата: 8-10 € за час

Опыт: 4 лет

Работа репетитором

Литовский: Начальный уровень, Уровень ниже среднего, Уровень выше среднего

Английский: Начальный уровень, Уровень ниже среднего, Уровень выше среднего

Математика: Начальный уровень, Уровень ниже среднего, Уровень выше среднего

 

Город: Онлайн, На территории ученика

Образование

Среднее

Учреждение: Vilniaus licėjus

Специальность: Mokausi

Языки: Литовский