Email
ПарольЗабыли?
Monika J.

Monika J.

Pilaitė, Vilnius29 лет3 лет опыта10-15 € за час

Sveiki!

Kviečiu prisijungti prie įdomių ir interaktyvių anglų kalbos užsiėmimų vaikams nuo 5 iki 8 m. Tai ne tik individualūs užsienio kalbos užsiėmimai, bet ir vaiko priežiūra, kol tėveliai tvarkys svarbius reikalus mieste! :)

👩🏻🏫Individualūs gyvi užsiėmimai:

Užsiėmimų metu ugdome ne tik skaitymą, rašybą, žodyną, bet ir meilę anglų kalbai, vaikų pasitikėjimą savimi, susipažįstame su aplink mus supančia aplinka, siekiame, kad vaikai bendrautų laisvai ir be baimės, išlaisvintų mintis ir kūrybiškumą, būtų tolerantiški kitiems, kalbėtų taisyklingai, lavintų smulkiąją motoriką ir socialinius įgūdžius. Ir žinoma būtų laimingi! :) Užsiėmimai vyksta žaidimų forma, bendraujame tik anglų k., darome darbelius, analizuojame įvairias situacijas, dainuojame daineles bei leidžiame laiką lauke.

Praktikos įgijau užsienyje, dirbdama tarptautiniame darželyje ir esu išleidusi tris laidas vaikučių, 5-6 m., po 25 vaikus grupėje, kurie sėkmingai pateko į privačias mokyklas, kur anglų k. yra sustiprinta. Rezultatai yra geriausias įvertinimas! :)

Trukmė - nuo 1 val. iki 3 val.;
Galimi laikai rytiniai - nuo 10 val.;
Kaina - 15 Eur. 1 valanda;
Užsiėmimai individualūs;
Vieta - Pilaitė;

👩🏻💻Individualūs nuotoliniai užsiėmimai:
Ar žinote koks bus vertingiausias įgūdis ateityje? Mokėti savarankiškai mokytis ir dirbti nuotoliniu būdu. Priimkime šį nelengvą laikotarpį, kaip dar vieną puikią galimybę, prisidedant prie vaikų tobulėjimo ir kiek kitokios popamokinės veiklos. Nuotolinių anglų kalbos užsiėmimų vaikams Lietuvoje pasiūla gan nedidelė ir nemažai tėvelių nusiteikę pesimistiškai. Tai gali būti puiki pradžia, norint pradėti mokytis anglų kalbos ir, bet kada pereiti į gyvą mokymą.

Trukmė - 45 min.;
Kaina - 10 Eur.;
Užsiėmimai individualūs.

Daugiau informacijos tel.nr. arba el. paštu - anglukalbosnuotykiai[eta]gmail.com

Телефон: показывается лишь зарегистрированным пользователям

FacebookInstagram

0 рекомендаций
Работа

Время: По договоренности (могу приступить немедленно)

Зарплата: 10-15 € за час

Опыт: 3 лет

Работа репетитором

Английский: Начальный уровень, Уровень ниже среднего

 

Город: Онлайн, На территории репетитора

Образование

Университет

Языки: Литовский