Email
ПарольЗабыли?
Justina R.

Justina R.

Šeškinė, Vilnius22 лет2 лет опыта5-7 € за час

Nors taip visai neplanavau, bet visgi taip jau atsitiko, kad pastarieji mano gyvenimo metai buvo kupini vaikų, jų balsų, džiaugsmų, bėdų, meilės ir viso kito.
Baigusi mokyklą, visų pirma vienai vasarai, pagal au pair programą, atsidūriau Katalonijoje (Gironoje), ten buvau trijų nuostabių atžalų (1 , 8, 12;) vyresnioji sesuo, ir vyresniųjų berniukų anglų kalbos mokytoja. Kokia nuostabi patirtis! Nusprendžiau, kad mokytis universitete dar ne laikas ir pagal tą pačia programą išvykau gyventi į Paryžių. Paryžiuje manęs laukė 1.5 ir 4 metų sesutė ir brolis. Pragyvenusi su jais metus (didžiąją dalį laiko Paryžiuje, o karantiną skaičiuojant bangas šalia Marselio), turbūt galėčiau lapų lapus prirašyti kiek daug iš jų išmokau, kiek daug jie mane išmokė ir kokiais gerais draugais per visus džiaugsmus ir vargus mes tapom. Tekdavo juos pasiimti iš mokyklų, jiems gaminti, juos maudyti, plauti galvas, kartu mokytis, lipdyti, piešti, o kartais, kai tėveliai sugalvodavo vakarui išeiti į miestą, migdyti.
Tarp šių dviejų klajonių, kurį laiką praleidau Vilniuje, čia susidraugavau su priešmokyklinio amžiaus mergaite, tuomet Paryžius mus išskyrė, o dabar, man jau sugrįžus, karts nuo karto pagaliau ir vėl galim draugauti, tačiau panelė labai greitai auga...o auga dar ir labai savarankiška, tad ieškau naujo draugo ar draugės, kad turėčiau su kuo dalintis savo žiniomis ir įspūdžiais, o svarbiausia, kad galėčiau išklausyti apie mažojo draugo didelius įspūdžius ir patirtis.

((Taip pat bet kokio amžiaus vaikus galiu mokyti anglų ar prancūzų kalbų, šiuo metu mokausi ir rusų kalbą, tačiau joje stipri dar (kol kas) nesu:)

Mokausi universitete, taigi tvarkaraščius reikėtų derinti. Pasiūlymai, viršijantys 20h į savaitę, su mokymusi man nelabai suderinami. Prioritetą teikiu šeimoms ieškančioms ilgalaikio "karts-nuo-karto" bendradarbiavimo (pvz.: atvejais kai vaikas apserga, ilsisi nuo darželio:), kai tėveliai nori vakare ar savaitgalį išeiti į miestą ir pan).

Телефон: показывается лишь зарегистрированным пользователям

FacebookInstagram

0 рекомендаций
Работа

Время: По договоренности (могу приступить немедленно)

Зарплата: 5-7 € за час

Au pair: Не интересует

Опыт: 2 лет

Работа няней
  • Могу работать из дома

  • Могу работать с лицами с особыми потребностями

  • Могу работать с домашними животными

  • Могу гулять с детьми

  • Могу ходить за покупками

  • Могу готовить

  • Могу заниматься уборкой

  • Имею водительские права

  • Имею машину

  • Не курю

 

Хотел(а) бы поработать с

  1. Младенцы, 0-1 лет

  2. Малыши, 2-3 лет

  3. Дошкольники, 4-6 лет

  4. Младшие школьники, 7-11 лет

  5. Подростки, 12-18 лет

 

до 3 детей

Образование

Среднее

Учреждение: Vilniaus Mykolo Biržiškos gimnazija

Курсы: Курсы первой помощи

Языки: Английский, Литовский, Французский, Русский