Email
ПарольЗабыли?
Martyna Ž.

Martyna Ž.

Panevėžys29 лет3 лет опытаот 5 € за час

Sveiki!

Esu jauna kūrybininkė – baigiau kūrybinių industrijų bakalaurą bei užsiimu įvairiais menais ir rankdarbiais. Stipriai savęs ieškoti pradėjau pabaigus mokslus, kadangi supratau, kad ši specialybė manęs nežavi. Pradžioje, keletą metų praleidau užsienyje, kur susipažinau su dabar labai mylimu menu – kulinarija. Iki šiol labai mėgstu gaminti ir domiuosi pilnaverte mityba. Kelionės mane nuvedė daug kur – turėjau galimybę patyrinėti dalį Europos bei kelis mėnesius patikrinti kaip gyvena žmonės Azijoje. Tačiau tuomet prasidėjo pasaulinė pandemija ir grįžau prie savo šaknų, pas močiutę į kaimą, kur dabar ir kuriu savo pamatus.

Po visų klajonių supratau ne vieną dalyką, tačiau vienas svarbiausių yra tai, kad nesvarbu kur kuri savo ateitį – svarbu suprasti ir turėti savo tikslą. Be abejo, tikslas kiekvienam yra be galo asmeniškas, todėl grįžus daug gryninausi, koks gi mano pačios tikslas. Per ieškojimus atradau keramikos meną, su kuriuo dabar augu. Smagiausia yra tai, kad per keramiką, turėjau galimybę susipažinti su edukatorės role bei pažinti vietinius kaimo vaikus. Ši patirtis man priminė, kokia laimė yra matyti augantį jaunimą ir ne tik juos mokyti, bet ir mokytis iš jų. Todėl jau nemažai laiko galvoje sukasi mintis apie kelionę pedagogikos link. Turiu pedagogikės kraujo, tačiau tai istorija kitam laikui. Taip pat šiuo metu pradedu PPŽ kursą, kad galėčiau vesti keramikos užsiėmimus mažiesiems ir ne tik. Na, o patirties su jaunimu turiu nemažai. Pačiai būnant paaugle jau teko dalyvauti įvairiuose renginiuose vaikams bibliotekoje, po ko sekė mano auklės patirtis, kuri atvėrė nuostabią draugystę su dviem mažaisiais. Praeitais metais mano norą rūpintis ir auginti užpildė kalytė prisijungusi prie šeimos. Todėl šiuo metu esu pasirengusi tvirtai dėti naują žingsnį ir pasimatuoti pedagogės „rūbus“.

Vaikuose visuomet stengiuosi įžvelgti potencialą ir skatinti jų kūrybiškumą. Taip pat labai domiausi gamtos pažinimu, todėl mėgstu mokytis ir mokyti per gamtą. Manau, kad tai ugdo vertybes, kurios padeda būti suprantančiais ir užjaučiančiais ateityje. Visi esame priklausomi vieni nuo kitų, todėl kryptis, kuria nueisim ir nusivesim kitus yra mūsų rankose.

Todėl kodėl gi nekurti emociškai išprususios naujos kartos, kuri būtų pasiruošusi kurti gražų pasaulį sau ir kitiems?
Jei ieškote draugo savo vaikams ar augintiniams, mielai susitikčiau su Jumis Jums patogiu metu susipažinti artimiau!

Iki pasimatymo ;)

Телефон: показывается лишь зарегистрированным пользователям

FacebookInstagram

0 рекомендаций
Работа

Время: По договоренности (могу приступить немедленно)

Зарплата: от 5 € за час

Au pair: По договоренности

Опыт: 3 лет

Работа няней
  • Могу работать из дома

  • Могу работать с лицами с особыми потребностями

  • Могу работать с домашними животными

  • Могу гулять с детьми

  • Могу ходить за покупками

  • Могу готовить

  • Могу заниматься уборкой

  • Имею водительские права

  • Имею машину

  • Не курю

 

Хотел(а) бы поработать с

  1. Младенцы, 0-1 лет

  2. Малыши, 2-3 лет

  3. Дошкольники, 4-6 лет

  4. Младшие школьники, 7-11 лет

  5. Подростки, 12-18 лет

 

до 4 детей

Образование

Университет

Учреждение: Vilniaus Tech Universitetas

Специальность: Kūrybinės industrijos (Komunikacijos bakalauras)

Языки: Английский, Литовский, Голландский, Русский