El. paštas
Milda B.

Milda B.

Kaunas23 m.nuo 6 € už val.

Sveiki!

Esu abiturientė (19 m.), todėl mokyklinio gyvenimo ypatybės, pagyrimo vertos praktikos ir trūkumai man vis dar puikiai pažįstami. Manau, jog moderni švietimo sistema nėra pritaikyta tenkinti individualius vaiko poreikius, todėl nuoširdžiai noriu įkvėpti tas jaunas asmenybes, kurios, vos spėjusios įžengti į ugdymo procesą, atsidūrė už sėkmingiausiųjų nugaros, taip, deja, prarasdamos ilgalaikę motyvaciją, smalsumo bei žinojimo visapusę naudą, malonumą. Taip pat smagu būtų bendradarbiauti su pirmūnais, kuriuos pakviesčiau dar aktyviau nardyti ne tik vasaros nutviekstuose ežeruose, bet ir mokslo vandenyne, kuriame pavieniui galima ir paskęsti.

Jūsų atžalą (4-8 kl.) mokyčiau lietuvių kalbos subtilybių, esant poreikiui, pagelbėčiau gilinti kitų aktualių disciplinų suvokimą. Nesu kvalifikuota specialistė, tačiau visgi tikiu, kad meilė yra išmintingiausia dovana, kurią galima įskiepyti mokiniui originaliais būdais, paremtais draugyste, demokratija, formuojant tikslų planą iš vaiko idėjų bei mokytojo prašymų. Susipažinusi su jaunuolio interesais bei Jūsų pasiūlymais, kuo kūrybiškiau žvelgčiau į pamokas, stengdamasi gudriais būdais sudominti net didžiausią mažąjį skeptiką. Rekomenduočiau literatūrą, pateikčiau užduočių, padėčiau spręsti įvairius kalbos galvosūkius, susijusius su raštingumo lavinimu, užpildyti spragas žinių gausa.

Turiu patirties dirbant su vaikais (auklės praktika, savanorystė stovyklose). Iš lietuvių kalbos band. brandos egzamino gavau 100 %. Taip pat galiu atsiųsti savo rašto darbų. Mokymą(si) (žinau, kad ir Jūsų vaikas turės ko mane išmokyti!) galėčiau vykdyti liepos – rugpjūčio mėnesiais. Atvykčiau į namus ar kitą sutartą vietą abiems pusėms patogiu metu. Kaina derinama. Su manimi galite susisiekti el. paštu: m.bangardaviciutegmail.com.

Iki susitikimo!

Telefonas: rodomas tik nariams

FacebookInstagram

0 rekomenduoja
Darbas

Laikas: pagal užsakymą (galiu pradėti skubiai)

Atlygis: nuo 6 € už val.

Korepetitoriaus darbas

Lietuvių: pradinis, pagrindinis

Anglų: pradinis, pagrindinis

Matematika: pradinis, pagrindinis

Istorija: pradinis, pagrindinis

 

Vieta: pas mokinį

Išsilavinimas

Vidurinis

Kalbos: Lietuvių