El. paštas
Karolina M.

Karolina M.

Kaunas27 m.10 m. patirtisnuo 20 € už d.

Sveiki, draugai. Aš čia esu tam, jog jūsų atostogos ar trumpa išvyka, komandiruotė būtų be papildomų rūpesčių, kur ir kam palikti / patikėti savo brangiausią draugą. Noriu, jog kiekvienas mano prižiūrimas svečias jaustųsi ypatingas, todėl priežiūrai imu tik vieną augintinį, kad dėmesys būtų skirtas tik jam. Be to, tai sumažina gyvūnėliui keliamą ir taip didelį stresą, jam nereikia prisitaikyti ar laikyti izoliuoto.
Žinoma, norėtųsi dirbti tik su mylinčiais savo gyvūną / us žmonėmis, draugiškais ir suvokiančiais susidariusią situaciją. Esu lanksčiai prisitaikanti prie jūsų keliamų sąlygų (kalbant apie pasivaikščiojimus lauke, augintinio mitybą, papildomas išvykas ir t.t.), to paties tikiuosi ir iš jūsų. :)
Anketoje pažymėjau tiek roplius, paukščius ir graužikus, nes esu auginusi vėžlius, tarantulus, japoniškas amadinas, žiurkėnus ir peles. Taip pat, dirbau zoologijos sode, kuriuose knibždėjo ir šikšnosparnių (įdomi patirtis), bet tokią egzotiką vertinau dvejopai. Žinoma, katės ir šunys buvo ir yra dažni svečiai mano namuose. Susirašykime!

Telefonas: rodomas tik nariams

FacebookInstagram

0 rekomenduoja
Darbas

Laikas: pagal užsakymą (galiu pradėti skubiai)

Atlygis: nuo 20 € už d.

Patirtis: 10 m.

Gyvūnų prižiūrėtojo darbas

Gyvūnai

  1. Šunys (1)

  2. Katės

  3. Paukščiai

  4. Graužikai

  5. Ropliai

 

Šunų dydis

  1. Maži, iki 10 kg

  2. Vidutiniai, 10-20 kg

  3. Dideli, 20-40 kg

  4. Labai dideli, nuo 40 kg

Išsilavinimas

Aukštasis universitetinis

Įstaiga: VDU

Specialybė: Lietuvių filologija ir leidyba; Psichologija

Kursai: pirmos pagalbos kursai

Kalbos: Anglų, Lietuvių