El. paštas
Skaistė B.

Skaistė B.

Vilnius30 m.7-15 € už val.

Sveiki! Suprantu, kaip sunku išvažiuoti atostogauti, kai namuose lieka viena katytė. Nesinori jos vežti pas draugus- nes tuomet ji stresuoja dėl naujos aplinkos, bet rasti, kas gyventų ar atvažiuotų pas Jus- irgi nelengva. Tuomet ir pačios atostogos ne tokios smagios, nes nuolat pergyveni dėl namuose likusio gyvūnėlio.

Pati visą gyvenimą augau su katėmis ir šiuo metu auginu du minkštus kukuliukus. Žinau, kad man išvykus nors dienai- jų prioritetas yra likti savo namuose, kur jie pažįsta visus kvapus ir jaučiasi saugiausiai. Taip pat jiems svarbu ne tik pavalgyti, o ir pabendrauti su žmonėmis. O jei nesinori bendrauti- bent pažiūrėti į juos iš viršaus, užsilipus ant spintos :)

Mano nuolatinis darbas- slenkančio grafiko, todėl labai tikėtina, kad galėčiau atvykti pas Jus, Jūsų pageidaujamu laiku. Jums išvykus, kasdien atvažiuočiau- trumpam arba ilgesniam laikui. Vieną arba du kartus, pagal išankstinį susitarimą. Pamaitinčiau, išvalyčiau kraiką, pažaisčiau, pabendraučiau su Jūsų kate ar katėmis, bei praneščiau Jums apie jos būklę, ar netipišką elgesį. Dėl kainos pasitartume asmeniškai- priklausytų nuo to kaip toli gyvenate ir kiek laiko norėtumėte, kad praleisčiau su Jūsų katukais.

Jei Jus domintų- norėčiau visų pirma su Jumis susitikti, susipažinti. Ir Jums būtų saugiau ir man reiktų sužinoti tikslius Jūsų poreikius!

Telefonas: rodomas tik nariams

FacebookInstagram

0 rekomenduoja
Darbas

Laikas: pagal užsakymą (galiu pradėti skubiai)

Atlygis: 7-15 € už val.

Gyvūnų prižiūrėtojo darbas

Gyvūnai

  1. Šunys (1)

  2. Katės

  3. Paukščiai

  4. Graužikai

  5. Ropliai

Išsilavinimas

Aukštasis universitetinis

Įstaiga: LMTA

Specialybė: Kino režisūra

Kalbos: Vokiečių, Anglų, Lietuvių