El. paštas
Rasa A.

Rasa A.

Vilnius33 m.14 m. patirtisnuo 4 € už val.

Sveiki,
Šiuo metu studijuoju (paskutiniame kurse) veterinarinę mediciną, taip pat nepilnu etatu dirbu veterinarijos klinikoje, esu vet. gydytojo asistentė. Nuo vaikystės augau su įvairiais gyvūnais, klinikoje, kurioje dirbu, taip pat gydome ne tik šuniukus ar kačiukus, bet ir įvairius graužikus, šeškus bei paukščius. Todėl turiu patirties su įvairiais gyvūnais. Pati namie auginu katę, du laaabai draugiškus vokiečių aviganius ir dekoratyvinį triušį :) Puikiai nusimanau apie kačių bei šunų mitybą, įvairiapusę priežiūrą. Esant Jūsų pageidavimui, galiu ne tik pavedžioti, pašerti ir tiesiog pabūti Jūsų augintinio drauge, bet ir nukirpti nagus, išvalyti ausis, išvalyti paranalines liaukas (tai gana dažna problema mažų veislių šuniukams), suleisti veterinaro paskirtus vaistus, jei patys susileisti nedrįstate ar nemokate.. bei atlikti kitas nesudėtingas procedūras Jūsų namuose. Tokiu atveju Jums nereikėtų keliauti iki veterinarijos klinikos dėl tokių, palyginti, paprastų, bet gyvūnams stresą keliančių procedūrų,
Taip pat, esant poreikiui ar Jūsų pageidavimams, galiu ne tik atvykti iki Jūsų namų, bet taip pat galiu priimti Jūsų šuniuką, kačiuką ar kitokį gyvūnėlį į savo namus ilgesniam laikui, pavyzdžiui Jūsų atostogų ar kitų reikalų metu. Gyvenu nuosavame name, šalia miškų ir upės, kur Jūsų šuo turėtų daug vietos pasivaikščiojimams ir pasibėgiojimams, o katytė ar triušis galėtų lakstyti po erdvius namus :)
Todėl, jei Jums prireikė auklės valandai, kelioms valandoms, dienai, savaitei ar dar ilgiau, skambinkite ir būtinai susitiksime :)

Telefonas: rodomas tik nariams

FacebookInstagram

0 rekomenduoja
Darbas

Laikas: pagal užsakymą (galiu pradėti skubiai)

Atlygis: nuo 4 € už val.

Patirtis: 14 m.

Gyvūnų prižiūrėtojo darbas

Gyvūnai

  1. Šunys (3)

  2. Katės

  3. Paukščiai

  4. Graužikai

  5. Ropliai

 

Šunų dydis

  1. Maži, iki 10 kg

  2. Vidutiniai, 10-20 kg

  3. Dideli, 20-40 kg

  4. Labai dideli, nuo 40 kg

Išsilavinimas

Aukštasis koleginis

Įstaiga: Vilniaus Kolegija

Specialybė: Veterinarinė medicina ir Kultūrinės veiklos vadyba

Kalbos: Anglų, Lietuvių