Email
PasswordForgot?
Emilija S.

Emilija S.

Vilnius22 y3 y experiencefrom 15 € for an h

Sveiki! Esu Emilija, man 21 ir esu prancūzų ir anglų kalbų korepetitorė! Kodėl gi kalbos? O gi todėl, kad tai mano stiprioji pusė. Šimtukais baigusi mokyklą, nusprendžiau savo kelią tęsti filologijos linkme ir šiuo metu esu Vilniaus universiteto antrakursė studentė, studijuoju Prancūzų Filologiją. Ši studijų kryptis buvo pasirinkta neatsitiktinai, jau nuo mažumės mylėjau prancūzų kalbą. Būtent todėl dar mokyklos laikais dalyvavau mainuose ir net visus metus pragyvenau Prancūzijoje (puikiai įvaldžiau kalbą), taip pat išsilaikiau visose pasaulio šalyse pripažystamą C1 lygio prancūzų kalbos diplomą.
Anglų kalba man taip pat yra artimesnė negu daugeliui aplink mane esančiųjų. Nuo pat mažens mėgusi kalbas, mokiausi anglų kalbos su dideliu užsidegimu, o mano kalbėjimo įgūdžius sutvirtindavo gyvas bendravimas su užsieniečiais draugais. Šiuo metu anglų kalba yra taip pat svarbi mano gyvenimo detalė, nes universitete užsiimu studentų užsieniečių, atvykstančių į Lietuvą pagal Erasmus programą, koordinavimu.
Taip pat labai svarbu pridurti, jog korepetitorės darbas man yra gerai pažįstamas. Visada stengiuosi žmones sudominti ties tuo, ką mokomės, tuomet išmokti lengviau, o ir rezultatai geresni:)

Tai tiek. Jeigu turėtumėt klausimų ar abejonių, visada lauksiu Jūsų žinutės arba laiškučio:) Mano el. pašto adresas: emilija.skodziutegmail.com
Tikiuosi, iki susitikimo!

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually

Pay: from 15 € for an h

Experience: 3 y

Tutoring

English: primary, lower secondary, upper secondary, adult education

French: primary, lower secondary, upper secondary, adult education

 

Location: online

Education

Secondary