Email
PasswordForgot?
Gabija D.

Gabija D.

Vilnius23 y1 y experience15-20 € for an h

Pirma pamoka už puse kainos!

Sveiki,
Esu Gabija ir mokau 1 - 8 tų klasių moksleivius anglų kalbos. Jau nuo mažų dienų dievinau bendravimą su užsieniečiais, šis susidomėjimas paskatino išmokti laisvai ir taisyklingai šnekėti anglų kalba. Siekiu to ir savo mokiniams - padėti atrasti (jei neturi) aistrą, tikslą skatinantį vaiką mokytis anglų kalbos ir išmokyti tai daryti taisyklingai, aukštu lygiu.

Mano kompetencija:
Mokau vaikus anglų kalbos jau puse metų.
Savo anglų žinias stiprinu keliaudama su erasmus+ projektais.
Baigiau Vilniaus jėzuitų gimnaziją

Šiuo metu studijuoju psichologiją Vilniaus Universitete, įgytas žinias adaptuoju mokant vaikus, gebu komunikuoti su vaikais.

Techninė dalis:
- 1 val. pamokos kaina 15 eur
- Konsultacijos trukmė 1 val. (galima ilginti iki 1,5 val. , jei yra poreikis, papildoma kaina)
- Dažniausiai susitinkame du kartus per savaitę
- Konsultacijos individualios
- Konsultacijos vyksta nuotoliniu būdu (dėl to pamokos kokybė nenukenčia), jeigu yra poreikis gyvai susitikti yra galimybė. Galiu atvykti į namus, bet už atvykimo išlaidas sumokama

Kaip atrodo mano pamokos. Turiu pakomentuoti, kad kiekviena pamoka su skirtingu vaiku atrodo kitaip, pritaikau pagal kiekvieno poreikius:

- Žodynas. Problema dažniausia, kad vaikai ''iškala žodžius'' bet jų nenaudoja, reiškias neišmoksta. Žodžių integravimui naudoju interaktyvius būdus. Pavyzdžiui, vieną kartą į mėnesį užduodu peržiūrėt filmą su lietuviškais subtitrais, iš filmo reikia išrinkti 5-10 negirdėtų, dažniausiai pasikartojančių žodžių, užduodu žiūrėti youtube vaizdo įrašus anglų kalba su subtitrais, kurie susiję su vaiko pomėgiais. Ir t. t.

- Klausymas. Atliekame įprastas klausymo užduotis pagal vaiko lygį. Su vyresniais vaikais užduodu klausyti BBC radijo vieną kartą per savaitę, ir atpasakoti man, ką girdėjo nes laidoje kalbama realistiškai (tempas, akcentas nemodifikuoti). Pradžioje moksleiviams atrodo sunku, bet ilgainiui pradeda patikti.

- Kalbėjimas. Minimalių prezentacijų darymas vieną kartą per du mėnesius. Pamokose stengiames kalbėti angliškai. Teoriją dažniausiai aiškinu lietuviškai. Diskutuojame moksleiviui artimomis temomis anglų kalba. Atliekame monologų, dialogų užduotis.

- Gramatiką mokomės atlikdami užduotis iš lapų, kuriuos aš parenku.

- Refleksija. Po kiekvienos pamokos skiriame laiko grįžtamajam ryšiui, moksleivis gali pasakyti kas patiko, kokios užduotys naudingos, kokios per sunkios...

Jeigu domina mano pamokos, :) lauksiu jūsų laiško daubaraitegabija9gmail.com

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Pay: 15-20 € for an h

Experience: 1 y

Tutoring

English: primary

 

Location: online, student's premises

Education

Secondary

Institution: Vilniaus Universitetas

Specialty: psichologija

Languages: English, Lithuanian