Email
PasswordForgot?
Rasa C.

Rasa C.

Vilnius38 y4 y experience

Klausimai ir atsakymai

Kas konkrečiai bus atlikta tvarkymo metu?

Virtuvėje nušluostyti visi paviršiai ir stalviršiai, nuvalytos dulkės nuo prietaisų, nuvalyta kriauklė, išblizgintas kranas, išvalytas viryklės(kaitlentės) paviršius, nuvalyta sienelė prie kaitlentės. Miegamuosiuose kambariuose išvalytos dulkės, išblizginti veidrodžiai. Svetainėje nusiurbiami minkšti baldai, nuvalomos dulkės, nušluostomos dulkės nuo elektros prietaisų. Vonios kambaryje išvalomas ir išblizginamas veidrodis, išplaunama kriauklė, išvalomas tualetas ir vonia. Nuvalomi plintusai ir palangės. Išsiurbiamos ir išplaunamos grindys.

Ar tvarkymo metu privalau būti namuose?

Vienkartinės paslaugos užsakymo atveju, Jums tereiks mane įsileisti ir išleisti baigus darbą. Atliekant periodinius valymus, galima sutarti dėl rakto perdavimo prieš darbą, arba palikti raktą saugioje vietoje, apie kurią žinosiu tik aš. Neretais atvejais, klientai palieka rakto kopiją visam laikotarpiui, kol naudojamasi paslauga.

Kaip dažnai reikalinga namų sutvarkymo paslauga, norint užtikrinti nuolatinę švarą?

Priklausomai nuo aplinkybių, kruopštų visų namų išvalymą reiktų atlikti kartą per savaitę ar dvi. Jeigu rengiate vakarėlį, turite svečių ar auginate kelis augintinius - paslaugos Jums gali prireikti ir dažniau. Tvarkymosi grafiką galima keisti abipusiu susitarimu. Tiesiog informuokite apie pasikeitusius poreikius ir be vargo rasime sprendimą.

Ar namuose privalo būti dulkių siurblys, buitinė chemija, valymo priemonės?

Įprastai, dulkių siurbliu ir valymo primonėmis pasirūpina klientas, tačiau suderinus iš anksto, tuo galiu pasirūpinti ir aš.

Ar privalau sudaryti valymo darbų sąrašą?

Jeigu paslauga užsakoma pirmą kartą, darbų pradžioje kartu apžiūrėsime patalpas ir aptarsime darbų eigą bei Jūsų lūkesčius. Jeigu galimybės aptarti kartu neturite, galite palikti darbų sąrašą, kuriame bus paminėti visi įprastam tvarkymui nebūdingi darbai bei pageidavimai. Jeigu ypatingų poreikių nėra, tuomet visi darbai bus atliekami pagal įprastą tvarką, atsižvelgiant į anksčiau aptartus Jūsų poreikius.

Ką patartina žinoti prieš užsakant paslaugą pirmą kartą?

Pirmą kartą užsakant paslaugą reiktų pasistengti numatyti visus būtinus aptarti dalykus, paminėti išskirtinės priežiūros reikalaujančias interjero detales, jautrius paviršius, nepamiršti aptarti kitų, svarbių detalių.

Kuo skiriasi periodinis valymas nuo vienkartinio?

Vienkartinis sutvarkymas dažniausiai reikalauja šiek tiek daugiau laiko ir kruopštumo, kadangi valymo metu yra prieinama prie labiau apleistų, rečiau valomų paviršių, kurie galimai nebuvo reguliariai valomi, kaip tai būtų daroma kiekvieno periodinio valymo metu.

Ar galima atšaukti užsakytą paslaugą?

Užsakymą atšaukti galima, tačiau apie tai reiktų pranešti ne vėliau kaip dieną prieš ar iš vakaro.

Iki malonaus!

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

1 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Experience: 4 y

Housekeeping

Services

  1. Apartment cleaning

  2. House cleaning

  3. Window cleaning

  4. Car cleaning

  5. Ironing

  6. Dishwashing

 

Cleaning equipment: I have my own

Education

Vocational

Languages: Polish, Lithuanian, Russian