El. paštas
Eglė M.

Eglė M. ieško auklės

Vilniusnuo 700 € už mėn.
  • ĮsimintiĮsimintas

Ieškoma atsakinga, empatiška, punktuali, be žalingų įpročių ir mylinti vaikus auklė 10 mėn. aktyviam berniukui. Darbo pradžia ne vėliau liepos mėn., pilnai darbo dienai (~nuo 8 val iki 17 val.), visomis darbo dienomis, jei būtų galimybė, tai tinka ir anksčiau, bet 2-3 darbo dienom ar ne visai darbo dienai (susitartume individualiai). Mama dirbs iš namų, todėl visuomet galima kreiptis pagalbos ar turint klausimų.
Berniukas judrus, bendraujantis ir visada turi tūkstantį ir vieną sumanymą, todėl nuobodu tikrai nebus 😊
Ko tikimės: kai geras oras (nelis, nesnigs, nepūs vėjas, nebus karšta), daug laiko praleis lauke. Vaikas ne statulėlė, todėl susitepti yra natūralu, balų gylį išmatuoti- sveikintina, basom po žolę ropinėti privalu. Lygiai taip pat vaikui bus leidžiama pačiam bandyti valgyti, net jei maistas vietoj veido ar plaukų kaukės bus užteptas, pirštais sumaigytas ar sutrupintas, svarbu, kad liktų pavalgęs ir būtų žiūrima, kad saugu (šaukštas ne per giliai sugrūstas į burnytę, neužspringtų ar pan). Rūbų švarių bus, todėl nuo tyrinėjimų, savarankiškumo ugdymo, švara neturi sustabdyti. Daugiau bus leidžiama, nei draudžiama, aišku sudarant tam saugias sąlygas.
Ko nenorime: auklės - stebėtojos, t.y. kad vaikas žaidžia, o auklė šalia pastoviai tel. sėdi ar TV žiūri. Kai vaikas miega - auklė gali ilsėtis kaip jai priimtina, žiūrėti kad ir serialus, megzti, sportuoti ar žingsnių rekordus gerinti 😊..... Į tai – nesikišam.
Ko nesitikim: auklė nėra namų tvarkytoja ar šeimininkė. Todėl kai vaikinas miega nereikia tvarkyti namų, lygint ar visai šeimai gaminti maisto. Tačiau tikimės, kad bus palaikoma tvarka, išmėtytus žaislus sudedant į žaisladėžes, susitvarkant po veiklų su vaiku, taip pat, kad retkarčiais bus paruošiamas maistas mažajam iš paliktų maisto produktų (tačiau mama šalia, tai maisto ruošimą dažniausiai kuruos ji, bet jei pvz vaikas išalktų, o mama susitikime, tuo tektų pasirūpinti auklei).
Gyvename nuosavame name su erdviu Kalvų slėnio gyvenvietėje, netoli Lentvario, šalia gyvenvietės yra viešojo transporto sustojimo stotelė (S. Krasausko), važiuoja 68 autobusas. Tačiau jei auklė gyvena Lentvaryje ar kažkur netoliese Kalvų slėnio, mes patys galime ją pasiimti ir parvežti po darbo dienos.
Ką siūlome: Darbą min metams laiko, sutartą atlygį ir draugišką bei supratingą šeimą.
P.S. kalbame šeimoje lietuviškai, todėl auklė turi taip pat kalbėti lietuviškai.

Telefonas: rodomas tik nariams

FacebookInstagram

Darbas

Laikas: pagal užsakymą

Atlygis: nuo 700 € už mėn.

Amžius: 30-65 m.

Darbas valandomis
IIIIIIIVVVIVII
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Auklės darbas
  • Gali dirbti savo namuose

  • Gali dirbti su neįgaliaisiais

  • Gali dirbti su gyvūnais

  • Gali kartu išeiti į lauką

  • Gali apsipirkti

  • Gali gaminti

  • Gali tvarkyti namus

  • Turi vairuotojo pažymėjimą

  • Turi automobilį

  • Neturi žalingų įpročių

 

Jūsų vaikai

  1. 0-1 metų berniukas

Išsilavinimas

Kalbos: Lietuvių