auklių paieškos svetainė. auklių skelbimai. tėvų bei auklių diskusijos

• Auklė
    12 Spa, 2010 11:32

sweiki as esu ce naujoke kaip jus merginos galvojate ar dirbt aukle lengva ar ne as manau lengva jaj myli vaikucius

cituoti
  • Auklė
    27 Spa, 2010 14:46

As manau, kad irgi lengva. Aisku visokiu tu ir vaikuciu buna.

cituoti
  • Auklė
    10 Lap, 2010 01:03

aš manau,kad priklauso ir nuo pačios auklės ir žinoma nuo vaikučio, jei yra abipusė siumpatija tada manau lengva, bet jei auklė nepatinka vaikučiui ar atvirkščiai, tada jau sunkiau, dar priklauso ir pas ką papuoli dirbti, jei gerai sutari su vaikučio tėveliais tai išvis jokių problemų.

cituoti
  • Auklė
    23 Lap, 2010 16:28

Auklės darbas nėra iš pirmo žvilgsnio pažiūrėjus lengvas.Juk kokia atsakomybė už tą mažą augančią būtybę.Bet kita puse žiūrint, jei vaiką auklė myli, tai nėra sunku. Viską darai iš širdies. "Susirask mėgstamą darbą, neteks dirbti"-tai taip yra, jei turi pašaukimą tokį darbą dirbti. Čia ir bet kokiai specialybei tinka.Jei žmogui tik patinka:)

cituoti
  • Auklė
    24 Lap, 2010 14:58

tikrai nera sunku, tik reikia vieno pamilti vaikeli kuri praziuri juo dometis ir svarbiausia rupintis kaip savo, su tokia mintimi reikia ieskotis aukles darbo , kitaip nieko nebus

cituoti
  • Auklė
    18 Sau, 2011 16:40

Nezinau su kokiais vaikais dirbote jei sakote, kad lengva. Mano nuomone, auginti vaika, zmogu, yra velniskai sunku ir sudetinga. :)

cituoti
  • Auklė
    21 Lap, 2011 14:51

Su vaikais svarbiausia turėti kantrybės ir mokėti su jais užsiimti,pabendrauti ir aišku vaikus reikia mylėti, nes jei jų nemylėsi, tai kantrybės su jais tikrai neužteks.Mokėti gražiai pasakyti, kas galima, o kas negalima, kartais jiems užtenka tik griežto žvilgsnio ir jie jau supranta,kad kažko negalima daryti.

cituoti
  • Auklė
    07 Sau, 2012 22:01

Gyti-na niekas nesako, kad auginti vaiką yra labai lengva...Kalbame apie auklės darbą, o tai yra visai kas kita. Juk pabūni savo valandas ir eini namo. Na čia kaip kam, nuo žmogaus priklauso, jo būdo.

cituoti
  • Tėveliai
    24 Sau, 2012 10:12

Aukle dibti labai sunku.Tai didele atsakomybe uz svetima vaika.

cituoti