auklių paieškos svetainė. auklių skelbimai. tėvų bei auklių diskusijos

• administracija
    24 Vas, 2010 11:16

Sveiki, mielieji! Norėjau pasiteirauti, kaip Jums sekasi pildyti profilius? Kurie pildėte, gal galite brūkštelti, kurios vietos buvo nors kiek neaiškios, kur reikėtų kažkokių papildymų, ko Jums galbūt pritrūko ar nereikėjo? Kurie prisiregistravote, tačiau profilio neturite, norite būti tik stebėtojais:)? Jei esate auklės, nepatingėkite užpildykite ir turėkite savo profilį, kurį bet kada galite pakoreguoti. Šiandien gal ieškote darbelio vienai dienai, po savaitės gal norėsite ilgesniam arba jau turėsie darbą ;) Jūsų profilis nedings, Jūs jį tiesiog koreguosite pagal savo poreikius ir situaciją. O jei iškilo kažkokių klausimų, ar bėdų, tiesiog parašykite šiame forume arba man asmeniškai simona@superaukle.lt ;) Jei esate tėveliai ir ieškote auklės, Jums tereikia prisiregistravus sukurti skelbimą, kuriame galite nurodyti, kokiu laiku ir nuo kada iki kada Jums reikia auklytės ;)

Rašykite! Bendraukime! Ir kurkime visiems mums patogų įrankį ieškoti ir susirasti ;)

Su pagarba, Simona

superauke.lt staff
    Redaguotas prieš 1 metus, 11 mėnesių
    cituoti
  • Auklė
    02 Kov, 2010 22:12

as negaliu kazkodel uzpildyt profilio,man raso kad yra klaidu bet nesuprantu kokiu :(

cituoti
  • administracija
    02 Kov, 2010 22:26

Jei rašo kad yra klaidų, žemiau esančiuose laukuose vienas ar keli turi būti raudonai pažymėti laukai, ir klaidos tekstas šalia. Gal galite peržiūrėti ir pasakyti kuris yra raudonai pažymėtas ?

Gali būti bėdu su lauku: "Patirtis", jis turi būti nurodytas ir netuščias.

Dabar bandom aiškintis ir taisyti.

Papildyta:

Sveiki,

Ištaisėme klaidą su patirtimi. Pabandykite dar kartą, gal tai buvo priežastis

superaukle.lt staff
    cituoti
  • Auklė
    03 Kov, 2010 08:41

Sveiki niekaip neuzpildau anketos,viska uzpildau,bet rodo kad yra klaida,raudonai nieko nepabrukia,patirti ir kitus butinus laukelius pildau

cituoti
  • administracija
    03 Kov, 2010 11:29

Aš šiek tiek esu nesupratęs. Išbandėme patys pildyti - jokių klaidų. Reikalaujamų laukų baisei nedaug. Yra auklių kurios irgi klaidų neturi. Tad nesuprantu kurioje profilio vietoje yra bėda.

Vienintelis šiuo metu būdas suprasti yra pamatyti Jus pildant ir gaunant šią klaidą.

Galbūt galite iš tų Auklių, kurioms tai nepavyksta parašyti man savo skype į el.paštą: info@superaukle.lt tada aš su Jumis susisieksiu ir pabandysime kartu išspręsti šią bėdą?

būsiu labai dėkingas,

atsiprašome už nepatogumus

superaukle.lt staff
    cituoti
  • Auklė
    03 Kov, 2010 13:52

Užimtumo kalendoriuje žymėti, kada esu užsiėmusi, taip? :)

cituoti
  • administracija
    03 Kov, 2010 14:02

Jame reiktų žymėti dienas/valandas kuriomis Jūs galite dirbti. Toks buvo šio įrankio užmanymas.

Matyt kad nelabai suprantamas :)

superaukle.lt staff
    cituoti
  • administracija
    03 Kov, 2010 19:52

Radau dar vieną problemą kurią ištaisiau. Ji buvo susijusi su profilio lauku: "Galėtų dirbti nuo (data)". Jis nėra privalomas, bet jei pildomas turi būti pildomas tam tikru formatu.

Padariau kad rodytu ties šiuo lauku klaidą, ir kaip komentaras dabar nurodytas kokiu formatu turi būti data

Neužilgo padarysiu patogiau - iššoks kalendoriukas.

tikiuosi čia ir buvo visoms bėda, ir sugebėsite susikurti savo profilius

superaukle.lt staff
    cituoti
  • Auklė
    06 Kov, 2010 21:17

As tai uzpildziau greitai ir lengvai, jokiu klaidu man neparode,kad padariau... :)

cituoti
  • Auklė
    08 Bir, 2010 13:03

niekaip neišeina užpildyti anketos. vis meta klaida, nors viska užpildau. jau kokį 50 kartu bandžiau. man atrodo, kad kažkas blogai su nuotrauka, neideda man jos.

cituoti